Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Analni dildo

Šifra proizvoda: 580173

2 komada na stanju

Cena: 1.290,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Uživanje u analnim igricama može doneti potpuno novo iskustvo u vaš seksualni život, a naš analni dildo je savršen saveznik u tom putovanju. Ako ste skeptični ili se prvi put susrećete sa analnom stimulacijom, ovaj proizvod je idealan izbor za početak. Njegova dužina od 10,5 cm i delikatni prečnik od 3 cm pružaju savršenu ravnotežu između udobnosti i izazova, dok je dužina penetrativnog dela 8 cm dizajnirana tako da pruži doživljaj koji nikada nećete zaboraviti.

Izrađen od visokokvalitetnog silikona, naš analni dildo je ne samo prijatan na dodir, već je i lako čistiv, što ga čini idealnim za čestu upotrebu. Silikon je poznat po svojoj sposobnosti da se zagreje na telesnu temperaturu, tako da će svaki kontakt postati dodatno uzbudljiv. Zahvaljujući njegovoj ergonomiji, svaki deo ovog dilda je pažljivo osmišljen kako bi se prilagodio vašem telu, a posebno uživajući u laganoj penetraciji.

Da bi vaše iskustvo bilo potpuno, preporučujemo korišćenje lubrikanta na bazi vode, koji dodatno pojačava senzacije i omogućava lakšu penetraciju. Kada jednom osetite potencijal ovog analnog dilda, sigurno ćete se zakačiti za njega i s nestrpljenjem očekivati svaki trenutak koji provodite sa njim. Uz lagano zatezanje, ovaj igračk će vas dovesti do novih visina uživanja, dok će graničnik omogućiti sigurnu i kontrolisanu igru.

S obzirom na sve prednosti koje donosi, ovaj analni dildo nije samo alat za masturbaciju, već i ključ za dublje povezivanje sa vašim partnerom. Bilo da se odlučite da istražujete ovo iskustvo sami ili zajedno sa partnerom, zabava i uzbuđenje su zagarantovani. Neka ova igračka postane deo vašeg seksualnog stvaralaštva i pomerite granice uživanja.

Kupovina je jednostavna i diskretna, pa ne brinite o tome kako će vaša pošiljka izgledati. Svaki proizvod je pažljivo zapakovan kako bi se osigurala vaša privatnost. Pripremite se za obogaćivanje svog seks vida i naručite svoj analni dildo još danas. Osećajte se slobodno da izrazite svoje želje i istražite što sve možete doživeti sa ovim fantastičnim proizvodom.

Ne zaboravite, samo jedna odluka može promeniti vašu seksualnu dinamiku. Uživajte u svim čarima koje analna stimulacija može doneti i dozvolite sebi da se prepustite uživanju koje naši proizvodi garantuju. Narudžbine su brze i praktične, a vaša tajna ostaje samo vaša. Zapovedite svojim uživanjima i istražite nove granice sa našim analnim dildom. Uživajte u dometu svojih fantazija i otkrijte nove načine da zadovoljite sebe i svog partnera. Kod nas je sve na dohvat ruke, spremno da vam donese radost i uzbuđenje koje zaslužujete.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Analni dildo. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Analni dildo. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Analni dildo na svojoj adresi u najkraćem roku.

Analni dildo - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Analni dildo 580173
Naziv i vrsta robe: Dildo
Barkod: 5420044203840
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Analni dildo

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1