Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Dildo

Šifra proizvoda: 514105

22 komada na stanju

Stara cena: 4.990,00 RSD

Ušteda: 2.000,00 RSD

Akcijska cena: 2.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Ukoliko tražiš način da unaprediš svoje intimne trenutke i ispuniš svoje najdublje fantazije, na pravom si mestu. Ovaj jedinstveni dildo predstavlja savršen spoj realizma i funkcionalnosti, pružajući ti neponovljivo iskustvo koje će te ostaviti bez daha. Ne samo da će te ovaj proizvod potpuno oboriti s nogu, već će ti omogućiti i istraživanje tvojih želja na način koji dosad nisi imala prilike.

Prvi korak ka uživanju jeste savršena tekstura ovog dildo-a. Sa svojom realističnom površinom koja oponaša prirodnu kožu, svaki dodir će te voditi ka novim, uzbudljivim senzacijama. Dodatno, njegova pomerajuća kožica te poziva da vežbaš i usavršavaš svoje veštine zadovoljavanja, što će ti omogućiti da tvoj partner doživi nezaboravne trenutke. Zamislite kako se osećaš dok istražuješ svaku mogućnost koju ovaj dildo nudi.

Fleksibilnost i ultra mekana struktura ovog proizvoda garantuju ti maksimalnu udobnost i užitak. Njegovi "testisi" su dizajnirani tako da pruže dodatnu stimulaciju dok uživaš u svom putovanju samopouzdanja i zadovoljstva. Kada ga koristiš u kombinaciji sa lubrikantom na bazi vode, svaka upotreba postaje nova avantura koja te vodi ka različitim vrhunskim osećajima.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog dildo-a je vakuum postolje koje omogućava slobodne ruke. Možeš ga jednostavno pričvrstiti na bilo koju ravnu i čvrstu površinu, kao što su pločice ili parket, i tako uživati u različitim pozama koje su ti do sada možda bile nedostižne. Sloboda izbora poze donosi dodatni uzbuđenje i omogućava ti da istražuješ svoja tijela bez ograničenja.

S dužinom od 18,7 cm i penetrativnim delom od 12 cm, ovaj dildo je stvoren da pruži maksimalno ispunjenje. Njegov prečnik od 4 cm osigurava savršenu ravnotežu između udobnosti i snažnog osećaja, dok te težina od 224 grama dodatno podstiče da uživaš u svakom trenutku. Savršeno oblikovan da imitira pravi muški oblik, osećaćeš se kao da vodiš ljubav sa stvarnom osobom.

Zamisli sebe kako se opuštaš u privatnosti svog doma, oslobođena svih briga, dok uživaš u ovom jedinstvenom dildo-u. Naručivanjem ovog proizvoda, ulaziš u svet mašte u kojem su svi tvoji snovi dostižni. Ne zaboravi, naša online prodavnica pruža potpunu diskreciju prilikom dostave, tako da možeš biti sigurna da će tvoja privatnost ostati zaštićena.

Želiš da otkriješ čaroliju i strast koje ovaj dildo može doneti u tvoje veče? Ne čekaš više! Naruči sada i prepusti se užicima koje si oduvek želela. Uveravamo te da će svaka upotreba ovog proizvoda biti jedinstvena i da će te odvesti na putovanje ka nezaboravnim vrhunskim osećajima. Uživaj u svakom trenutku i istraži svoju strast sa ovim fantastičnim dodatkom tvojoj kolekciji igračaka za odrasle.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Dildo. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Dildo. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Dildo na svojoj adresi u najkraćem roku.

Dildo - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Dildo 514105
Naziv i vrsta robe: Dildo
Barkod: 3479225141053
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Dildo

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1