Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Dildo

Šifra proizvoda: 514111

17 komada na stanju

Stara cena: 1.690,00 RSD

Ušteda: 700,00 RSD

Akcijska cena: 990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Zamislite trenutak kada se opuštate u udobnosti svog doma, a pred vama je savršena prilika za istraživanje vlastite seksualnosti. Realistični dildo je pravi izbor za sve dame koje žele da unesu malo više strasti u svoj život. Ovaj proizvod se ističe svojom prirodnom estetskom izradom koja oduzima dah. Osmišljen je sa pažnjom na svaki detalj, opremom koja omogućava da se osećate kao da imate pravog partnera pored sebe. Njegova rigidna struktura, u kombinaciji sa fleksibilnošću, omogućava vam da uživate u različitim pozama koje će vas odvesti na nezaboravno putovanje užitka.

Svi mi znamo koliko je važno osećati se prijatno dok istražujemo svoje telo. Zato je realistični dildo napravljen od visokokvalitetnih materijala koji su potpuno bezbedni za vašu kožu. Njegova delikatna površina imitira fine linije i teksturu pravog penisa, što dodatno pojačava osećaj realističnosti, dok precizno izrađeni nabore na koži donose dodatni stimulans. U trenutku kada ga dodirnete, bićete očarani kako ova igračka dolazi do izražaja.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog dilda je njegovo moćno vakuum postolje. Ovo znači da možete postaviti svoju igračku na svaku glatku površinu i prepustiti se mašti. Bilo da ste raspoloženi za intenzivne solo trenutke ili želite da dodate malo zabave u svoj intimni život sa partnerom, ovaj proizvod će vam omogućiti da istražujete granice užitka. Njegova ukupna dužina od 16 cm i obim od 3,7 cm pružaju mogućnost za uživanje u punoj penetraciji, bez obzira na vašu trenutnu želju.

Osim što se radi o proizvodu koji nudi neverovatne senzacije, važno je napomenuti da je i kombinacija sa lubrikantom na bazi vode ključna za maksimalno iskustvo. Predlažemo da uz realistični dildo izaberete i neki od naših kvalitetnih lubrikanta kako biste uživali u potpunosti. Lubrikanti povećavaju udobnost i omogućavaju da svaki pokret bude još prijatniji, čineći da vaši momenti uživanja postanu još intenzivniji.

Naša online prodavnica nudi vam pravu priliku da istražite sve naše artikle iz sexy shop industrije, a posebno se ponosimo diskretnom dostavom. Zaboravite na brige o tome ko će to doneti – vaš paket će stići u potpuno neutralnom ambalaži, tako da možete bez straha uživati u svojim omiljenim igračkama.

Uživanje u seksu i samopouzdanju je važno, a realistični dildo je savršena dopuna vašem intimnom iskustvu. Opustite se, istražujte i prepustite se užitku koji zaslužujete. Dodajte ga u svoju kolekciju igračaka za odrasle i severite svoje užitke na način za koji ste oduvek maštali. Vaše zadovoljstvo je naša misija, a ovaj proizvod će vam biti fantastičan saveznik u potrazi za nezaboravnim trenucima strasti. Uzmite sledeći korak ka ispunjenju svojih fantazija i uživanju u svakom trenutku.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Dildo. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Dildo. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Dildo na svojoj adresi u najkraćem roku.

Dildo - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Dildo 514111
Naziv i vrsta robe: Dildo
Barkod: 3479222009714
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Dildo

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1