Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Elektro šoker za sex

Šifra proizvoda: 553084

2 komada na stanju

Cena: 9.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Fetiš seks je uzbudljivo polje koje otvara vrata novim dimenzijama erotske zabave za parove koji žele da istraže nepoznate teritorije. Ovaj svet je savršeno mesto za iskusne sado mazo gospodarice, gospodare, robinje i robove, ali i za sve one koji teže uzbuđenju koje donosi igra napetosti i kontrole.

Upoznajte naš elektro šoker za seks, jedinstveni rekvizit koji će podići vašu fetiš igru na potpuno novi nivo. Ovaj prelepi alat, oblikovan kao mali bič u formi srca, nije samo vizuelno privlačan, već pruža nezaboravna uzbuđenja. Uz upravljač koji omogućava podešavanje na samostalni režim, možete lako prilagoditi intenzitet uživanja prema svojim željama. Sa dve podesive brzine elektro šoka, svaki trenutak će biti ispunjen uzbuđenjem!

Zamislite osećaj struje kada vas pomalo pokoči na mestu dok uživate u sexy udarcima po guzi. Ova senzacija dovodi vašu fetiš vatru do tačke eksplozije i otkriva nove horizonte u vašem seksualnom životu. Naš elektro šoker za seks je fleksibilan i izuzetno praktičan za korišćenje, sa dodatnim nitnama koje dodatno pojačavaju doživljaj slatkih muka.

Sa ukupnom dužinom od 24 cm i širinom od 18 cm, ovaj šoker se lako može prilagoditi vašim potrebama. Težina od samo 236 grama čini ga savršenim za duže uživanje bez napora. Kao dodatak, dobijate i gratis masku za oči koja će dodatno pojačati vašu igru i potpunu euforiju.

Ne propustite priliku da otkrijete novu dimenziju elektro uživanja. Naručite svoj elektro šoker za seks danas i prepustite se strastima koje pruža! Naša online prodavnica nudi sve artikle za odrasle uz diskretnu dostavu na vašu lokaciju. Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Elektro šoker za sex. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Elektro šoker za sex. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Elektro šoker za sex na svojoj adresi u najkraćem roku.

Elektro šoker za sex - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Elektro šoker za sex 553084
Naziv i vrsta robe: Sado Mazo
Barkod: 603912308006
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Elektro šoker za sex

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1