Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 516011

31 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 700,00 RSD

Akcijska cena: 1.290,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

U svetu seksualnog zdravlja i uživanja, japanske kuglice zauzimaju posebno mesto. Ove jedinstvene igračke nisu samo sredstvo za zadovoljstvo, već i ključ za jačanje unutrašnjih mišića. Svaka žena zaslužuje da otkrije svoje telo i doživi nezamislivo zadovoljstvo, a japanske kuglice su savršeni alat za to.

U našoj online prodavnici, ponosni smo što možemo da vam ponudimo ovaj fantastičan proizvod sa pažljivo odabranim karakteristikama koje ga čine jedinstvenim. Njihova nežno ljubičasta boja i prijatan materijal čine ih savršenim partnerom za istraživanje intimnih užitaka. Sa japanskim kuglicama, svaki trenutak postaje poseban jer donose mešavinu užitka i koristi.

Koristeći ih uz lubrikant na bazi vode, doživećete pojačanu stimulaciju koja će vas odvesti na putovanje kroz blaženstvo. Unutar kuglica se nalaze mali metalni tegići koji neprekidno izazivaju vašu snagu unutrašnjih mišića. Njihovo pomeranje tokom korišćenja stvara blagu vibraciju koja dovodi do dodatnog uzbuđenja i zadovoljstva. Ova kombinacija efekata ne samo da povećava vašu seksualnu senzaciju, već vam pomaže i da efikasno radite Kegelove vežbe, jačajući mišiće vagine i poboljšavajući vašu seksualnu izdržljivost.

Pametno dizajnirane, japanske kuglice dolaze sa praktičnom drškom koja omogućava lako vađenje kada to poželite. Njihova ukupna dužina od 17,5 cm, s delom namenjenim penetraciji od 9,7 cm i prečnikom kuglica od 4 cm, čini ih savršeno prilagodljivim za svaku ženu. Težina od samo 96 grama znači da ih lako možete nositi sa sobom i koristiti u različitim prilikama, bilo da ste kod kuće ili na putu.

Osim što su savršene za lično uživanje, japanske kuglice su i odličan poklon za vašu partnerku. Učinite svaku priliku posebnom i omogućite joj da istraži dubine svog zadovoljstva. Jednostavno zamislite kako uživate dok se poigrate sa njima a istovremeno mažete svoj klitoris - to je tajna eksplozivnih orgazama koje svaka žena zaslužuje.

Naša online prodavnica nudi diskretnu dostavu, tako da možete biti sigurni da će vaša kupovina stići bez ikakvih neugodnosti. Japanske kuglice su već postale omiljene među mnogim ženama, a vi možete pridružiti toj zajednici zadovoljnih korisnica. Naručite svoj set danas i otkrijte zašto su ovi proizvodi tako posebno iskustvo. Vaša sreća i zadovoljstvo su naša glavna misija, a sa japanskim kuglicama, vaša seksualna putovanja postaju jedinstvena i nezaboravna.

Ne propustite šansu da obogatite svoj život i pružite si gornji užitak. Japanske kuglice su tu da vam pomognu da dosegnete svoju punu seksualnu potenciju, obogatite svoj intimni život i uživate u svakom trenutku. Pružite sebi ono što zaslužujete i prepustite se ovoj magiji koja se zove zadovoljstvo. Naručite odmah!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 516011
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 3479225160115
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1