Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 516012

16 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 700,00 RSD

Akcijska cena: 1.290,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Dozvolite da vam predstavimo jedan od najuzbudljivijih dodataka u svetu igračaka za odrasle - neodoljive japanske kuglice. Ove kuglice nisu samo igračka, već i alat za podizanje vašeg seksualnog iskustva na viši nivo. Idealne su za sve žene koje žele da uživaju u trenutku intimnosti, bilo same ili sa partnerom. Njihova sofisticirana konstrukcija i dizajn pružaju jedinstven osećaj uzbuđenja i opuštenosti, čineći ih savršenim dodatkom za vašu kolekciju.

S obzirom na to da su napravljene od visokokvalitetnih materijala, ove japanske kuglice su nežno roze boje i prijatne na dodir, što ih čini idealnim za duže korišćenje. Uz korišćenje lubrikanta na bazi vode, možete dodatno pojačati senzacije i uživanje. Samo zamislite kako se te sitne vibracije šire kroz vaše telo dok se kuglice pomeraju, donoseći vam ne samo fizičko zadovoljstvo, već i emocionalnu povezanost sa sobom.

Jedna od prednosti korišćenja ovih kuglica je u tome što istovremeno vežbate i uživate. Dok tegići unutar kuglica neprekidno teže da izađu, vaši unutrašnji mišići su uvežbani i aktivni. Na ovaj način, automatski radite Kegelove vežbe, koje su poznate po svojoj sposobnosti da poboljšaju seksualno iskustvo i povećaju jačinu orgazama. Ove vežbe su fantastične za jačanje mišića zdjeličnog dna, što može doneti dodatno zadovoljstvo tokom seksualnog odnosa.

Sa ukupnom dužinom od 17,5 cm i penetrativnim delom dužine 8,7 cm, japanske kuglice su savršene za istraživanje. Prečnik svake kuglice je 4 cm, što omogućava jednostavno umetanje i prijatan osećaj prilikom korišćenja. Čak i sa težinom od 96 grama, ove kuglice su lagane i lako ih je koristiti, što ih čini idealnim za sve nivoe iskustva.

Ne zaboravite na dodatne načine korišćenja! Preporučujemo da naizmenično vadite i ponovo stavljate japanske kuglice, dok drugom rukom nežno mazite svoj klitoris. Ova kombinacija može rezultirati nezaboravnim orgazmima i potpuno novim nivoom užitka. Pripremite se da istražujete i otkrijete svoja skrivena zadovoljstva.

Kupovinom naših japanskih kuglica, ne samo da ulažete u svoje zadovoljstvo već i u svoje zdravlje. Redovno korišćenje ovih kuglica može poboljšati vašu seksualnu funkciju i podstaći bolje emocionalno stanje. Osim toga, u našem sexy shopu pridajemo veliku važnost diskreciji. Svaka pošiljka je pažljivo upakovana, što garantuje vašu privatnost tokom procesa kupovine.

Ne čekajte više! Naručite japanske kuglice i napravite prvi korak ka otkrivanju nebeskih vrhunaca užitka. Uživajte u relaksaciji i zadovoljstvu koje će vam ovi proizvodi doneti, a istovremeno negujte svoje telo kroz vežbanje. Pouzdano i diskretno, naš online shop je ovde da ispuni sve vaše želje i potrebe kada je u pitanju istraživanje seksualnosti. Uživajte u slobodi da se izrazite i oslobodite svoje strasti uz našu ponudu igračaka za odrasle!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 516012
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 3479225160122
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1