Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Penis pumpa

Šifra proizvoda: 570054

22 komada na stanju

Stara cena: 7.990,00 RSD

Ušteda: 4.000,00 RSD

Akcijska cena: 3.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Za sve muškarce koji žele da unaprede svoje seksualno iskustvo, predstavljamo inovativnu penis pumpu koja kombinuje jedinstveni dizajn i jednostavnost korišćenja. Ovaj proizvod predstavlja unapređenu verziju neodoljivog klasika koji će umnogome poboljšati vašu intimnost i samopouzdanje. Providna penis pumpa sa kruškastom pumpicom idealna je zanimacija za sve frajere koji tek treba da istraže čaroliju i mogućnosti koje ovaj seksi aparat pruža.

Kako funkcioniše ova penis pumpa? Temelji se na principu vakuuma koji na neagresivan, a istovremeno ugodan način, povećava dimenzije penisa i poboljšava izdržljivost. Ovaj model dolazi sa jedinstvenom pumpicom koja ima dugme za brzo otpuštanje pritiska, što omogućava lako rukovanje i maksimalnu kontrolu tokom korišćenja. Savršeno oblikovan cilindar, čija je dužina 21 cm i obim 6 cm, omogućava vrhunski vakuum i savršenu efikasnost.

Ne samo da ćete primetiti fizičke promene, već ćete uživati i u neverovatnim efektima koje donosi korišćenje ove penis pumpe. Providni dizajn omogućava vam vizuelno praćenje svog napretka, pa ćete moći da se naslađujete prizorom svog narasajućeg mezimca. Njena izrada od kvalitetnih materijala poput TPR plastike, ftalata i silikona osigurava ne samo trajnost proizvoda već i sigurnost korišćenja.

Svi znamo koliko je važno da muškarci budu samouvereni kada je reč o njihovoj seksualnosti. Ova penis pumpa može vam pomoći da postignete željene rezultate, bilo da želite da pobolite kvalitet seksualnog života, ugodite svom partneru ili jednostavno istražite nove dimenzije uživanja. Korišćenje ovog uređaja je lako i intuitivno, pa čak ni oni koji su novi u ovoj vrsti igračaka ne trebaju da brinu.

Nemojte zaboraviti, kada kupujete ovu penis pumpu, dobijate i diskretnu dostavu direktno na vašu adresu. Vaša privatnost nam je prioritet, i zato možete slobodno naručiti bez straha od neugodnosti ili neprijatnosti.

Pripremite se da se prepustite iskustvima koja će vas zadovoljiti na načine koje nikada niste mogli ni da zamislite. Zahvaljujući vrhunskom dizajnu i praktičnim funkcijama, ova penis pumpa će postati vaša omiljena igračka. Uverite se sami zašto je ova inovativna spravica savet koju dolazi od stručnjaka u oblasti seksualnog zdravlja i zadovoljstva.

Naručite odmah, ne propustite priliku da unapredite svoj seksualni život i istražite sve ono što ova penis pumpa može da pruži. Samo posetite našu stranicu i jednostavno izvršite narudžbinu. Uživanje je na dohvat ruke!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Penis pumpa. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Penis pumpa. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Penis pumpa na svojoj adresi u najkraćem roku.

Penis pumpa - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Penis pumpa 570054
Naziv i vrsta robe: Penis Pumpe
Barkod: 3479225700540
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Penis pumpa

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1