Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Vibrator

Šifra proizvoda: 569589

20 komada na stanju

Stara cena: 2.490,00 RSD

Ušteda: 1.000,00 RSD

Akcijska cena: 1.490,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Uživanje u intimnosti i otkrivanju sopstvenih želja je od suštinske važnosti za svaku ženu. U ovom svetu modernih tehnologija i slobodnoga izražavanja, naš crni vibrator postavlja nove standarde kada je u pitanju lično zadovoljstvo. Ovaj inovativni proizvod je dizajniran da pruži vrhunsko iskustvo koje će zadovoljiti i najdublje fantazije.

Zamislite trenutak kada preuzimate kontrolu nad sopstvenim užitkom. Naš realistični vibrator omogućava vam da istražujete svoje telo na način na koji možda nikada niste mislili da je moguće. Njegova dimenzija od 21,6 cm i penetrativna dužina od 12,4 cm savršeno su osmišljeni da pruže zadovoljenje na svakom koraku vašeg putovanja ka orgazmu. Sa prečnikom od 4,5 cm, svaki dodir ovog proizvoda osetićete na najintenzivnijem nivou.

Jedna od posebnih karakteristika našeg vibratora je dodatan element koji pruža stimulaciju klitorisa. Ovaj inovativni dizajn omogućava da doživite višestruka zadovoljstva istovremeno, čineći svaki trenutak nezaboravnim. Pripremite se za putovanje kroz različite nivoe stimulacije sa čak 7 različitih podešavanja vibracije. Možete lako prilagoditi jačinu vibracije prema vašem raspoloženju i željama.

Kako biste maksimalno uživali u svakom trenutku, preporučujemo upotrebu lubrikanta na bazi vode. Na ovaj način, osećaćete svaki detalj i uživati u svakoj senzaciji koja vas čeka. Naš vibrator od 268 grama je savršeno izbalansiran, što omogućava lako rukovanje, bez obzira na vaše iskustvo.

U našem sexy shopu verujemo da je svaki trenutak intimnosti poseban. Zato se trudimo da vam pružimo proizvode koji će vam pomoći da otkrijete sopstvene granice zadovoljstva. Naš realistični vibrator nije samo igračka, već ključ za otvaranje novih dimenzija užitka. Bez obzira na to da li ste u vezi ili uživate u samostalnim trenucima, ovaj proizvod će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad sopstvenim zadovoljstvom.

Zašto čekati? Pronađite svoj primerak vibratora i otkrijte svet neograničenih mogućnosti. Sa diskretnom dostavom, možete sami sebi priuštiti ovaj luksuz bez ikakvih briga o tome ko zna. Uz našu online prodavnicu, kupovina igračaka za odrasle postaje jednostavna, brza i sigurna. Uživajte u svakom trenutku, oslobodite svoje strasti i darujte sebi nezaboravne vrhunce koje nikada nećete zaboraviti.

Zadovoljstvo je na dohvat ruke – ne propustite priliku da unapredite svoje intimne trenutke uz naš crni vibrator. Istražite svoje telo, oslobodite svoje želje i uživajte u svakom trenutku. Naravno, sve to uz garanciju diskrecije i sigurnosti prilikom kupovine. Vrijeme je da se prepustite užitku kakav zaslužujete!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Vibrator. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Vibrator. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Vibrator na svojoj adresi u najkraćem roku.

Vibrator - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Vibrator 569589
Naziv i vrsta robe: Vibratori
Barkod: 6946689004202
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Vibrator

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1