Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Vibrator

Šifra proizvoda: 569686

16 komada na stanju

Stara cena: 2.490,00 RSD

Ušteda: 1.000,00 RSD

Akcijska cena: 1.490,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.06.2024. do 31.12.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Sigurno već dugo tražiš realistični vibrator koji može da ti pruži nezaboravno iskustvo i pomeri granice zadovoljstva. Ovaj model je pažljivo osmišljen kako bi ti pružio maksimalnu stimulaciju i užitak, jer zaslužuješ da uživaš u svakom trenutku. Sa ukupnom dužinom od 20,8 cm i dužinom dela koji ulazi u vaginu od 17,8 cm, ova igračkica je dizajnirana da zadovolji sve tvoje želje, a prečnik od 4,5 cm će dodatno pojačati osećaj punine.

Ne zaboravi da nije samo tvoja mačkica ta koja zaslužuje užitak. Uveri se da i tvoja guza isproba ovaj vatreni užitak. Vibrator omogućava da istražiš sve aspekte svog tela, a uživanje je garantovano. Uz lagane pokrete, otkrivaćeš nove dimenzije zadovoljstva dok se krećeš u ritmu svojih želja.

Da bi tvoje iskustvo bilo još intenzivnije, obavezno koristi lubrikant na bazi vode. On će omogućiti savršeno klizanje, a ti ćeš moći da oslobodiš sve svoje instinkte. Istovremeno, vibrator ima 7 različitih modova vibracije, što znači da se prilagođava tvom raspoloženju i intenzitetu uzbuđenja. Podesi jačinu vibracije kako bi svaki trenutak bio jedinstven i nezaboravan. Procedura je jednostavna – samo pritisni dugme i uživaj dok menjaš modove vibracije prema svom raspoloženju i nivou uzbuđenja.

Težina od 156 grama čini ga laganim i lako upravljivim, dok dva AA baterije osiguravaju da tvoja nova omiljena igračka uvek bude spremna za akciju. Uživanje je nadohvat ruke, a svaki trenutak proveden sa ovim vibratorom biće ispunjen glasnim uzdasima zadovoljstva.

Naša online prodavnica nudi širok asortiman proizvoda za odrasle, a svaki kupac može pronaći nešto za sebe. Kada odabereš svoj omiljeni vibrator, možeš biti sigurna da će tvoje narudžbe biti u potpunosti diskretne. Pružen ti je potpun osjećaj sigurnosti i privatnosti, jer znamo koliko je važno da se osećaš prijatno prilikom kupovine intimnih proizvoda. Dostava će biti obavljena direktno na tvoju adresu, bez ikakvih oznaka koje bi mogle otkriti sadržaj paketa.

Isprobaj ovaj realistični vibrator danas i otkrij užitak koji ti je do sada možda bio nedostupan. Tvoje telo zaslužuje da bude razmaženo, a tvoja mačkica da doživi eksplozivne orgazme koji će je ostaviti bez daha. Naruči odmah i prepusti se mašti – tvoje putovanje ka vrhunskom zadovoljstvu tek počinje. Uveravamo te da nećeš zažaliti, a svaki put kada uzmeš ovaj vibrator u ruke, odvešćeš se na putovanje koje će ti doneti samo najbolja iskustva. Uživaj u svojoj intimi i oslobađanju, jer zaslužuješ sve što ti srce želi!

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Vibrator. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Vibrator. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Vibrator na svojoj adresi u najkraćem roku.

Vibrator - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop Eros (www.eros.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Vibrator 569686
Naziv i vrsta robe: Vibratori
Barkod: 6946689004806
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Vibrator

naručili su i neki od sledećih proizvoda:

1